Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 11 de juny del 2010

Pla de la Calma - Montseny


Excursió dia 10 juny 2010

Les previsions meteorològiques són bones i, per tant, no en fem ni cas del fet que estigui plovent una mica durant tot el viatge i que estigui molt tapat el cel. Tenim confiança amb els nostres meteoròlegs i no ens arronsarem pas per quatre gotes.

Pesi a tot, avui bé sigui per la mala imatge del temps o per altres contratemps, només som quatre els excursionistes.
El trànsit està molt col·lapsat i arribem mitja hora tard al punt d’encontre.

El trajecte està molt ben indicat des de Sant Celoni (sortida de l’AP7). A continuació agafem la C35 en direcció a Granollers i al cap d’un o dos quilòmetres, a mà dreta, agafem la BV 5301 en direcció a Santa Maria de Palau Tordera i Collformic, que és el punt d’encontre, aproximadament poc desprès del quilòmetre 26.

Per veure si escampa el temps prenem un cafè en el mateix restaurant que hi ha a Collformic i en vista que la cosa no canvia, decidim fer el que estava previst, fer l’excursió pel Pla de la Calma.

Ben disfressats amb la capelina i altres andròmines, emprenem el camí que surt al costat mateix del restaurant, a l’esquerra. El camí és relativament pla i fins i tot permet que els cotxes i circulin (només ens creuem amb un).
Segueix plovent i força boira, però nosaltres seguim.

L’excursió ha estat força interessant i com que hem vist poca cosa (la boira i la pluja ho han impedit) segurament caldrà tornar-hi un altre dia.


Horaris
10.45 arranquem des de Collformic
12.14 arribem a una bifurcació, al Tagamanent o a un altre lloc.
12.35 comença a aclarir-se el temps
13.00 alguna ullada de sol
13.45 arribem al punt de sortida (Collformic)

14.10 arribem al restaurant Can Barrina